2017
Dec03

Tartós élelmiszer adományok nagycsaládoknak

Siófokon járt a Menza Mikulás. A Hungast jóvoltából közel 100 gyermeket és szüleiket ajándékozott meg a Menza Mikulás, akik boldogan vették át az igen értékes csomagokat.

A Hungast adományának átadására a siófoki polgármesteri hivatalban került sor, ahol közel 100 nagycsaládban élő gyermek és szüleik járultak a Mikulás színe elé. A Hungast Menza Mikulása a 18 családnak egyenként közel 50 kg-nyi tartós élelmiszert ajándékozott, amellyel a karácsonyi készülődés is örömtelibb lesz.

Az ünnepség keretében elhangzott, hogy "a Hungast cégcsoport tulajdonosa számára mindig fontosak voltak a hagyományos európai értékek, így a család intézménye is. A mai világban még inkább felértékelődik a gyermekvállalás szerepe, kiváltképp akkor, ha egy családban több gyermek is van. 

Tudjuk, hogy egy nagy család esetében ez hatványozottan igaz. Komoly többlet terhet jelent ez, de hisszük, hogy több örömöt, boldogságot, szeretetet is egyúttal!
A Cégcsoport a maga módján járul hozzá mindehhez, ezért a családoknak az ünnepek közeledtével tartós élelmiszerekből álló csomagokat állítottunk össze, nagy szeretettel." - mondta Herczeg Csaba ügyvezető.

A Hungast Menza Mikulás segítségével adta át ezeket a csomagokat, egyben a Hungast cégcsoport minden dolgozója nevében békés, meghitt karácsonyt, és új esztendőt kívánt – valamint jó erőt a családonként majd’ 50 kg-os csomagok hazaszállításához!Galéria