2017
Dec03

Sportos MenzaMikulás Siófokon

Mintegy 500 mikulássapkás futó teljesítette a III. Mikulásfutás 3 kilométeres távját advent első vasárnapján. A lelkes sportolni vágyók a Hungast csoport Szupermenzáján melegedhettek fel a szállingózó hóesésben, és még a Menza Mikulással is találkozhattak. Cégünket nemcsak sportos kollégáink képviselték, hanem finom ételeink is.

December 3-án harmadik alkalommal került sor a Mikulásfutásra Siófokon. A téli sporteseményre közel 500-an neveztek és teljesítették a távot, de akadtak olyanok is, akik a programokért látogattak ki a város Főterére. A futók a közös bemelegítés után a szállingózó hóesésben vágtak neki a 3 kilométeres távnak, amelyet a korábbi eseményekhez hasonlóan a legtöbben futva, de egyéb közlekedési eszközöket is felhasználva teljesítettek.

A célba érkezőket a befutóérmek mellett ezúttal rendhagyó módon a célban felépített Hungast Szupermenza stand és a Menza Mikulás várta, ahol a résztvevőknek finom, gőzölgő gulyáslevest és forró teát kínáltunk. A Hungastot a finom ételeink mellett 25 lelkes kollégánk is képviselte a futáson.

A jótékonyság nem merült ki csak ebben a tevékenységben, emellett igen dolgos hétvégéje volt a Hungast Menza Mikulásának, számos gyermeket szórakoztatott, fotózkodott velük, majd a  futás résztvevőinek is osztott finom gulyáslevesből juttatott a város hajléktalanjainak.

Cégcsoportunk siófoki egysége számos városi oktatási és szociális intézményben biztosítja a közétkeztetést. A várost ellátó csapat az elmúlt 12 évben számos városi jótékonysági megmozdulásban vett részt. 


Galéria