Ezért ne hagyjuk ki a reggelit!
A közérzetünkre nemcsak az alvás minősége és a rendszeres vízfogyasztás van hatással, hanem a kiegyensúlyozott táplálkozás és a bőséges reggeli is.
Tájékoztatás a koronavírus terjedésének megakadályozásáról tett intézkedéseinkről
Az ország piacvezető közétkeztetőjeként a "szürke" hétköznapokban is nagyon szigorú szabályozások, előírások között végezzük a munkánkat.
Praktikák az otthoni élelmiszerpazarlás ellen
Ha csökkenteni akarjuk a kukába kerülő ételmennyiséget, akkor újra kell gondolnunk a vásárlás, a főzés és az étkezés szentháromságát.
Szívünk ellenségei: rágcsálnivalók és üdítőitalok
Egészségtelenné teszik a szívet az úgynevezett ultrafeldolgozott élelmiszerek.
Hal: a mediterrán étrend egyik titka
A mediterrán diéta jótékony hatásait szinte mindenki ismeri, és sokan követik is javaslatait, azonban a hal valahogy nem lopta be magát a szívekbe.
Az OGYÉI díjazta kiváló dietetikusainkat
Több mint 100 fő részvétele mellett, 2019. december 7-én, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán került megrendezésre a Diétás gyermek közétkeztetés című továbbképzés.