Hal: a mediterrán étrend egyik titka
A mediterrán diéta jótékony hatásait szinte mindenki ismeri, és sokan követik is javaslatait, azonban a hal valahogy nem lopta be magát a szívekbe.
A nagyszemű békás autó lett a gyerekek kedvence
A környezetvédelem, a fenntartható működés és a társadalmi felelősségvállalás hármasa mindig kiemelt szerepet töltött be a Hungast Csoport mindennapjaiban. A cégcsoport mostantól még magasabb fokozatba kapcsol, hogy intézkedéseik teljes összhangban segíthessék elő jövőorientált törekvéseik megvalósítását.
Az OGYÉI díjazta kiváló dietetikusainkat
Több mint 100 fő részvétele mellett, 2019. december 7-én, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán került megrendezésre a Diétás gyermek közétkeztetés című továbbképzés.
Négy új Szupermenzával gazdagodott az ország
Hatalmas érdeklődéssel fogadták a gyerekek a legújabb, Budapest XVIII. kerületi, szekszárdi, valamint a szombathelyi teljesen átalakított iskolai éttermeket. A fejlesztéseknek köszönhetően modern étkezési környezet áll a kis vendégek rendelkezésére, valamint a legkorszerűbb eszközpark teszi lehetővé a gyors, szakszerű ételkészítést és kiszolgálást.
Mit érdemes tudnunk a hajdináról?
A szuperélelmiszerek sokszor egyáltalán nem egzotikusak, az értékes vitaminokban is gazdag hajdinát is közéjük számíthatjuk, ami hasznos összetevője a diétás étrendnek is.
Így lehet kikerülni a mikromérgeket
Ahogy a környezeti elemek anyaméhként veszik körül az embereket, úgy jelenti a szervezet a közvetlen környezetet milliárdnyi apró élőlény számára.