A Hungast segíti az étkeztetésben dolgozó szakemberek képzését
Cégcsoportunk a Semmelweis Egyetemmel kötött együttműködése keretein belül vendégül látta a Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék mesterképzésében részt vevő, első éves hallgatóit.
Az őszi szünetben is igényelhető az ingyenes étkezés a gyerekeknek
Már harmadik éve, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiterjesztette az ingyenes szünidei étkezés lehetőségét, így mind a négy iskolai szünetben igényelhetik a rászoruló családok az ingyenes meleg ételt gyermekeiknek.
Tizedik alkalommal rendezik meg az Európai Hulladékcsökkentési hetet
Az egész Európában sikeresnek mondható program idei jelszava, hogy „Méregtelenítsünk!” A szervezők tehát első sorban a veszélyes hulladékokra, köztük a konyhákban rendszeresen használt takarítószerekre, vagy éppen az elhasznált sütőolajra fektetik a hangsúlyt az idei kampányban.
Minden negyedik gyerek súlyfelesleggel küzd Magyarországon
Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közlése szerint hatékony cselekvési tervet kell készíteni a gyermekek testsúlyfelesleg kialakulásának megelőzésére.
Elővigyázatosnak kell lennünk a citrusfélék héjával
Az ünnepi időszak közeledtével egyre többen kezdenek majd nagy sütés-főzésbe otthon, ám nagyon fontos, hogy mielőtt citromhéjat reszelnénk kedvenc süteményünkbe, győződjünk meg arról, hogy az biztosan alkalmas-e arra, hogy a család elfogyassza.
Zöldnek lenni jó!
A Hungast csoport a környezettudatosság jegyében három teljesen elektromos meghajtású autóval bővítette flottáját.