Folyamatosan emelkedik a közétkeztetés színvonala
Igen erős a kontraszt a néhány évvel ezelőtti és a mostani közétkeztetés jellege és minősége között. A pozitív változás okairól az idei közétkeztetési versenyről több díjat is elhozó szolgáltatók szakmai vezetői nyilatkoztak a hirado.hu-nak.
Sima győzelmet aratott a Hungast-Haladás a magyar bajnokságban
Magabiztos játékkal lepték meg szurkolóikat a Hungast-Haladás női röplabdázói, és kevesebb mint egy óra alatt eldöntötték a Palota RSC elleni bajnokit.
Rangos hazai versenyt nyert meg a Hungast csoport konyhafőnöke
Egri Zsolt a tatai Farsang Kupán arany minősítést szerzett, amivel esélye nyílt arra, hogy képviselje Magyarországot az év végi világbajnokságon is.
Regionális Szakmai Napot tartott a KÖZSZÖV Gyulán
Az ország minden területén nagy szükség van olyan hiteles, valódi szakmai tapasztalattal rendelkező szervezetek segítségére, mint a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, amely programjaival segíti az élelmezésvezetők munkáját.
Egy ausztrál óvoda a szülőket is neveli
Az egyik közösségi oldalon terjedt el a hír, hogy egy ausztrál anyuka figyelmeztető üzenetet kapott gyermeke óvodájától, miután csokis sütit csomagolt neki uzsonnára.
Lehengerlő győzelmet aratott a Hungast-Haladás röplabda csapata
Szombathelyi lányaink a női első osztály küzdelmeiben ezúttal a TFSE csapatával kerültek szembe, és ellentmondást nem tűrő játékkal, nagy fölénnyel verték meg a Magyar Testnevelési Egyetem csapatát.