Joghurtos sárgarépasaláta

főétel
25 perc Hozzávalók
  • 200g sárgarépa
  • 80g alma
  • 80g joghurt
  • 20g petrezselyemzöld
  • 20g méz
  • 1db citrom
  • só, őrölt feketebors
Allergének: szójabab, tej
Az elkészítés módja:
  1. 1.     Az alapanyagokat előkészítjük, a zöldségeket megtisztítjuk.

  2. 1.     A megtisztított almát, sárgarépát lereszeljük, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, majd keverőtálba tesszük, a joghurttal elkeverjük. Mézzel, sóval, őrölt feketeborssal és citromlével ízesítjük.

  3. 1.    Hűtőben egy-két órát pihentessük, így kellemesen összeérnek az ízek.

     

    Tipp: Aszalt gyümölcsökkel gazdagítva akár előételként is kínálható ez a fogás.