2017
Dec20

Ezúttal Veszprémben járt a Hungast MenzaMikulása

A Hungast Menza Mikulása ezúttal Veszprémben lepte meg a nagycsaládosokat, egyenként majd' 50 kg-os tartós élelmiszer csomagokkal a gondtalanabb karácsonyi készülődés elősegítésére. Az átadásra a Városházán került sor ünnepélyes és igen jókedvű keretek között.

A Hungast cégcsoport tagjaként a Bakony Gaszt Zrt. biztosítja számos veszprémi oktatási és szociális intézményben a közétkeztetést. Cégcsoportunk, fogyasztói révén gyermekek tízezreivel kerül napi kapcsolatba, így természetesen fontos számunkra az intézményeken kívüli minőségi étkezésük, valamint a szabadidejük minél boldogabb eltöltése is. Ehhez szorosan hozzá tartozik, hogy az ünnepekkor otthoni környezetben gondtalanul örülhessenek egymásnak, mely nagy létszámú családok esetén a nélkülözőknél gyakran nem valósulhat meg teljes mértékben. Ezeket a nehézségeket szeretnénk enyhíteni, hiszen cégfilozófiánk része az is, hogy a magunk eszközeivel támogassuk a rászorulókat.
Mi a mindennapokban az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást tudjuk biztosítani, mely az egészséges életmód egyik alappillére. Ennek kapcsán december 19-én a Hungast MenzaMikulása 15 veszprémi nagycsaládot harmincezer forint értékben tartós élelmiszercsomaggal ajándékozott meg. Az eseményt a Városháza Kossuth termében Némedi Lajos alpolgármester úr köszöntője nyitotta meg, majd Góger Tamás területi vezető tolmácsolta a Hungast cégcsoport tulajdonosának, György Tamásnak a jókívánságait. Az értékes élelmiszer csomagok kiosztása mellett a jelenlévők a helyben kínált finom falatokon kívül a Petőfi Színház társulatának vidám karácsonyi előadását is élvezhették.

Galéria