A Hungastról Fenntartható közétkeztetés

Célunk, hogy fogyasztóinkat minőségi, ízletes ételekkel szolgáljuk ki, egészséges táplálkozásra neveljük és támogassuk az egészséges életmódhoz tartozó aktív sporttevékenységeket.

Rugalmas, korszerű
közétkeztetési szolgáltatások

Korszerű, emberközpontú közétkeztetési szolgáltatást nyújtani – ez a célunk azóta, hogy 2000-ben létrejött a Hungast cégcsoport. Tagjai olyan közintézmények ellátását végzik, ahol alapkövetelmény a rugalmasság, a különféle étkezési igények legteljesebb kiszolgálása. Magasan képzett munkatársaink hozzáértésének igazolásaként a Hungast piaci részesedése folyamatosan növekszik. Szolgáltatásink és ételeink minőségét elhivatottságunkon túl az ISO 22000:2005 szabvány élelmiszer-biztonsági követelményei szavatolják.

Szakmai felügyelet

Ahhoz, hogy megfelelő beltartalmi tulajdonságokkal rendelkező, biztonságos ételek kerüljenek fogyasztóink asztalára, számos szakmai terület elvárásának kell teljesülnie. Ezek között szerepelnek a dietetika, élelmiszer-technológia, élelmiszerbiztonság, logisztika, táplálkozás tudomány, műszaki szakterületek, melyeket az egész országban jelen lévő szakembereink tartanak felügyelet alatt.

Környezettudatosság

Szelektív hulladéktárolás: a gyermekeket már kiskoruktól rászoktatjuk a szelektív (papír, fém, műanyag) hulladékgyűjtésre; a környezettudatosság mellett felelősségtudatukat is erősítjük környezetük rendben tartása iránt.

19megyében
országszerte
800tálalási
pont
3.500megbecsült
munkahely
200ezer adag
finom étel

Társadalmi szerepvállalás

Tudjuk: szolgáltatási területeink komoly felelősséget rónak ránk. Arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink színvonalán túl társadalmi szerepvállalásunk mértékét is folyamatosan erősítsük.

Vezetőség

Kérfalusi AttilaVezérigazgató
Herczeg Csabaügyvezető igazgató
Hegedűs Anikóügyvezető igazgató
Páger Zsoltüzletfejlesztési igazgató
Nagyiványi Gergelygazdasági igazgató
Csúri Csababeszerzési igazgató

Támogatottjaink