Brownie

desszert
45 perc Hozzávalók
  • 100g brownie tésztaalap
  • 60g meggy
  • 1 tojás
  • 22ml étolaj
  • 11ml víz
Allergének: glutén, tojás
Az elkészítés módja:
  1. Az alapanyagokat előkészítjük, pontosan kimérjük.

  2. A tojást a vízzel és az olajjal kikeverjük.

  3. A tészta alapot a tojásos keverékhez öntjük és eldolgozzuk csomómentesen.

  4. A kész tésztát kiolajozott tepsibe öntjük, egyenletesen elterítjük.

  5. A magozott meggyet a tetejére szórjuk.

  6. Előmelegített 160 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

  7. Porcukorral meghintve tálaljuk.


    Tipp: Dúsíthatjuk süteményünket olajos magvakkal, esetleg csokoládédarabokkal is.