A munkavégzés helye:
Szekszárd
Jelentkezési határidő:
2019-04-30

szakács

 

Feladatok:


-          a kijelölt ételek anyaghányad és technológiai előírások szerinti elkészítése a

           konyhafőnök iránymutatásai alapján,

-          az elkészített ételek érzékszervi ellenőrzése, adagolása, tálalása,

-          a gépek, gépi berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása,

-          a munkaterületek, hűtőterek és a munkaeszközök tisztán tartása.

 

Elvárások:


-          szakirányú végzettség,

-          legalább 3 év munkatapasztalat,

-          igényesség a munkára,

-          pontos, precíz munkavégzés,

 

Előnyt jelent: közétkeztetési szolgáltatásban szerzett munkatapasztalat.

 

Munkaidő: hétfőtől péntekig, 6:00 órától 14:30 óráig.


Amit kínálunk:


-          felelősségteljes munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,

-          szakmai továbbképzési lehetőséget,

-          versenyképes jövedelmet és juttatásokat.