A munkavégzés helye:
Siófok
Jelentkezési határidő:
2019-03-31

szakács

Feladatok:

·         a kijelölt ételek anyaghányad és technológiai előírások szerinti elkészítése a konyhafőnök iránymutatásai alapján,

·         az elkészített ételek adagolása, tálalása,

·         a gépek, gépi berendezések előírásszerű kezelése, tisztántartása,

·         a munkaterületek, hűtőterek és a munkaeszközök tisztántartása.

 

Munkarend: hétfőtől-vasárnapig (heti két pihenőnap figyelembevételével)

 

Elvárások:

·         szakirányú végzettség,

·         legalább 3 év munkatapasztalat,

·         igényesség a munkára,

·         pontos, precíz munkavégzés,

·         nagyfokú stressztűrő képesség.

 

Előnyt jelent:

 

·         közétkeztetésben szerzett munkatapasztalat.

 

Amit kínálunk:

·         felelősségteljes, önálló munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,

·         modern munkakörnyezetet,

·         szakmai továbbképzési lehetőséget,

·         versenyképes jövedelmet és juttatásokat.