A munkavégzés helye:
Siófok
Jelentkezési határidő:
2018-11-30

élelmezésvezető-dietetikus

Feladatok:

·        diétás és normál étlap tervezése a közétkeztetésben előírt jogszabályi rendelkezések figyelembevételével,

·        a tervezett étlapnak megfelelő nyersanyagok beszerzésének és felhasználásának teljes körű adminisztrációja (megrendelés, áruátvétel, raktározási, felhasználási nyomon követés),

·        a konyha napi működési folyamatainak megszervezése,

·        a területen lévő főző- és tálalókonyhák optimális munkaerő-ellátottságának felügyelete,

·        a munkaköri feladatokhoz kapcsolódó jogszabályok naprakész ismerete és folyamatos nyomon követése,

·        kapcsolattartás intézményekkel, partnerekkel,

·        az előírások szerinti gazdálkodás betartása és betartatása.


Elvárások:

·        dietetikus végzettség,

·        legalább 1-2 év munkatapasztalat élelmezésvezető és/vagy dietetikus munkakörben,

·        kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség,

·        elhivatottság, pontos, precíz munkavégzés,

·        számítógépes programok felhasználói szintű, magabiztos kezelése.


Előnyt jelent: bármely élelmezési program ismerete.


Amit kínálunk:

·        felelősségteljes önálló munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,

·        eredmény- és sikerorientált munkakörnyezetet,

·        versenyképes jövedelmet és juttatásokat.