A munkavégzés helye:
Siófok
Jelentkezési határidő:
2019-10-31

élelmezésvezető

MIÉRT JÓ NÁLUNK DOLGOZNI?

 

  • erős szakmai támogató háttér, folyamatos egyeztetések, szükség esetén belső képzések, tanfolyamon való részvételi lehetőségek segítik a feladataid elvégzését,
  • támogató és rugalmas vezetői hozzáállással tartjuk szem előtt a munka és a magánélet  egyensúlyát,
  • versenyképes alapbért és béren kívüli juttatásokat kínálunk.

MILYEN FELADATOK VÁRNAK RÁD?

 

  • irányítod a hozzád tartozó főzőkonyhát, megszervezed az ott dolgozó munkavállalók napi munkáját, elkészíted a munkaidőbeosztásukat,
  • biztosítod a jogszabályi és cégcsoport szintű előírások, elvárások szerinti működést, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartását, betartatását,
  • az étlap és az elkészített kiszabatok alapján leadod az előrendelést a szükséges alapanyagokra,
  • megrendelt áruk átvétele, rögzítése az élelmezési programban, szükség esetén reklamációs jegyzőkönyv készítése, nyomon követed az alapanyagok felhasználását,
  • te gondoskodsz a havi áruleltár és az éves eszközleltár előkészítéséről, részt veszel a leltározásban,
  • felügyeled a tisztítószerek szakszerű, előírás szerinti, gazdaságos felhasználását, a takarítási és tisztítási munkálatok rendszeres elvégzését, betartatod a takarítási ütemtervet és rendszeresen ellenőrzöd a hozzád tartozó dolgozók higiéniáját,
  • a főszakács jelenlétének hiányában gondoskodsz az ételkészítés technológiájának betartásáról, irányítod, megszervezed, ellenőrzöd a szakácsok, konyhai kisegítők munkáját,
  • jelentések, adatszolgáltatások határidőre történő elkészítése. 

MI SZÜKSÉGES A MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉHEZ?

 

  • elengedhetetlen az élelmezésvezetői vagy dietetikus végzettség,
  • szívesen vesszük, ha van már hasonló területen szerzett szakmai tapasztalatod, de ha lelkes és szorgalmas pályakezdőként érkezel a csapatba, megtanítjuk Neked, hogyan tudod a gyakorlatban is hasznosítani a tudásod,
  • átfogóan, naprakészen ismered a közétkeztetésre vonatkozó jogszabályi környezetet,
  • kiváló a kommunikációs készséged szóban és írásban egyaránt,
  • a munkavégzés során elhivatott, motivált, szorgalmas, kezdeményező és proaktív vagy,
  • ismered és magabiztosan kezeled a számítógépes programokat (Word, Excel). 

ÖRÖMMEL VESSZÜK:

  • ha van közétkeztetési területen szerzett tapasztalatod,
  • ha ismersz bármilyen élelmezési programot.