A munkavégzés helye:
Siófok
Jelentkezési határidő:
2019-04-22

diétás szakács

Feladatok:

-          napi főzési rend megtervezése, kialakítása,

-          részvétel az alapanyagok kiválasztásában,

-          felelős munkavégzés a főzött ételek mennyiségének és minőségének tekintetében,

-          a tálalás pontos mennyiségi és minőségi elvégzése, valamint a tálalás felügyelete,

-          együttműködés a dietetikus tanácsadóval.

 

 

Elvárások:

-          szakirányú végzettség vagy 3 év munkatapasztalat diétás főzésben,

-          igényesség a munkára,

-          pontos, precíz munkavégzés.

 

Amit kínálunk:

-          felelősségteljes, önálló munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,

-          modern munkakörnyezetet,

-          szakmai továbbképzési lehetőséget,

-          versenyképes jövedelmet és juttatásokat.