A munkavégzés helye:
Nyugat-Magyarország
Jelentkezési határidő:
2019-09-30

minőségellenőr

MIÉRT JÓ NÁLUNK DOLGOZNI?

 

  • erős szakmai támogató háttér, folyamatos egyeztetések, szükség esetén tanfolyami részvételi lehetőségek segítik a feladataid elvégzését,
  • a napi munkavégzéshez mobiltelefont, laptopot, vállalati autót adunk,
  • az adminisztrációs feladatok ellátásához biztosítjuk számodra a home office lehetőségét,
  • versenyképes alapbért és béren kívüli juttatásokat, hivatalos, bejelentett munkaviszonyt kínálunk.

 

MILYEN FELADATOK VÁRNAK RÁD?

 

  • te ellenőrzöd teljes körűen a közétkeztetési szolgáltatásunk minőségét a cégcsoport által üzemeltetett főző- és tálalókonyhákon élelmiszerbiztonsági, higiéniai szempontból, a jogszabályi előírások figyelembevételével,
  • érzékszervi ellenőrzést végzel az adott konyhák által elkészített ételek vonatkozásában,
  • az ellenőrzésekről jegyzőkönyvet, jelentéseket készítesz az illetékes szakterületeknek és az élelmiszerbiztonsági vezetőnek,
  • megtartod a hozzád tartozó területeken dolgozók részére a minőségügyi, élelmiszerbiztonsági, higiéniai oktatásokat, képzéseket,
  • támogatod az adott konyhákat az elvárások gyakorlati megvalósításában,
  • kapcsolatot tartasz az illetékes hatóságokkal, felügyeleti szervekkel, a cégcsoport területi vezetőivel.

 

MI SZÜKSÉGES A MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉHEZ?

 

  • élelmiszermérnöki vagy élelmiszerbiztonsági és minőségügyi mérnök végzettség,
  • fontos, hogy legyen legalább 3 éves élelmiszerbiztonsági és/vagy közétkeztetési területen szerzett szakmai tapasztalatod,
  • átfogóan, naprakészen ismered a közétkeztetésre vonatkozó jogszabályi környezetet,
  • kiváló a kommunikációs készséged szóban és írásban egyaránt,
  • a munkavégzés során elhivatott, motivált, szorgalmas vagy,
  • ismered és magabiztosan kezeled a számítógépes programokat (Word, Excel),
  • van "B" kategóriás jogosítványod és vezetési gyakorlatod, és vállalod a napi szintű utazást a kijelölt régión belül.