Feladatok:
· diétás és normál étlap tervezése,
· a diétás menü készítésének és tálalásának teljes körű felügyelete,
· a kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása,
· a feladat ellátásához kapcsolódó jogszabályok naprakész ismerete és folyamatos nyomon követése,
· kapcsolattartás intézményekkel, partnerekkel.
Elvárások:
· felsőfokú, szakirányú végzettség,
· legalább 1-3 év munkatapasztalat előny, de nem feltétel,
· kiváló kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt,
· elhivatottság, motiváció, szorgalom,
· számítógépes programok felhasználói szintű, magabiztos kezelése.
Előnyt jelent:
· élelmezésvezető tapasztalat,
· bármely élelmezési program ismerete.
Amit kínálunk:
· felelősségteljes önálló munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,
· eredmény- és sikerorientált munkakörnyezetet,
· versenyképes jövedelmet és juttatásokat.