A munkavégzés helye:
Győr
Jelentkezési határidő:
2019-04-15

szakács

Feladatok:

-          a kijelölt ételek anyaghányad és technológiai előírások szerinti elkészítése a konyhafőnök

       iránymutatásai alapján,

-          az elkészített ételek érzékszervi ellenőrzése, adagolása, tálalása,

-          a gépek, gépi berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása,

-          a munkaterületek, hűtőterek és a munkaeszközök tisztán tartása.

 

Elvárások:

-          szakirányú végzettség,

-          legalább 5 év munkatapasztalat á la carte ételek elkészítésében,

-          kiváló kommunikációs készség,

-          pontos, precíz munkavégzés.

 

Munkaidő: hétfőtől péntekig, 1 műszakban.

 

Amit kínálunk:

-          felelősségteljes munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,

-          szakmai továbbképzési lehetőséget,

-          versenyképes jövedelmet és juttatásokat.