A munkavégzés helye:
Győr
Jelentkezési határidő:
2018-12-31

élelmiszerbiztonsági referens

FELADATOK:

·        a munkahelyi étkeztetés szolgáltatásminőségének teljes körű ellenőrzése az üzemeltetett főzőkonyhákon, éttermekben és büfékben,

·        készételek érzékszervi ellenőrzésének elvégzése,

·        főzőkonyhák, éttermek és büfék élelmiszerbiztonsági, higiéniai ellenőrzése a jogszabályi előírások figyelembevételével,

·         a minőségügyi szabályozási dokumentáció karbantartása a központi minőségirányítással együttműködve,

·        rendszeres jelentések készítése a minőségügyi és élelmiszerbiztonsági vezető részére,

·        minőségügyi, élelmiszerbiztonsági, higiéniai képzések megtartása,

·        a konyhák támogatása az elvárások gyakorlati megvalósításában,

·        kapcsolattartás a hatóságokkal, felügyeleti szervekkel.

 

ELVÁRÁSOK:

·        szakirányú felsőfokú végzettség (ideálisan élelmiszermérnök és/vagy minőségbiztosítás szakirányon szerzett diploma)

·        minimum 3 év élelmiszerbiztonsági és/vagy közétkeztetési területen eltöltött szakmai tapasztalat,

·        a vonatkozó jogszabályok kifogástalan, naprakész ismerete,

·        kiváló kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt,

·        elhivatottság, motiváció, szorgalom, proaktivitás,

·        számítógépes programok felhasználói szintű, magabiztos kezelése,

·        „B” kategóriás jogosítvány és vezetési gyakorlat.

 

AMIT KÍNÁLUNK:

·        felelősségteljes önálló munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,

·        eredmény- és sikerorientált munkakörnyezetet,

·        versenyképes jövedelmet és juttatásokat.