A munkavégzés helye:
Encs
Jelentkezési határidő:
2018-01-31

szakács

Feladatok:

·         a kijelölt ételek anyaghányad és technológiai előírások szerinti elkészítése a konyhafőnök iránymutatásai alapján,

·         az elkészített ételek érzékszervi ellenőrzése, adagolása, tálalása,

·         a gépek, gépi berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása,

·         a munkaterületek, hűtőterek és a munkaeszközök tisztán tartása.


Munkaidő:  két műszakban 6:00 órától 14:30 óráig és 10:00 órától 18:30 óráig.


Elvárások:

·         szakirányú végzettség,

·         legalább 3 év munkatapasztalat,

·         igényesség a munkára,

·         pontos, precíz munkavégzés,

·         nagyfokú stressztűrő képesség.

 

Előnyt jelent:

 ·         közétkeztetési szolgáltatásban szerzett munkatapasztalat és diétás szakács végzettség.

 

Amit kínálunk:

·         felelősségteljes munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,

·         szakmai továbbképzési lehetőséget,

·         versenyképes jövedelmet és juttatásokat.