A munkavégzés helye:
Debrecen
Jelentkezési határidő:
2019-04-22

szakács

Feladatok:

-          a kijelölt ételek anyaghányad és technológiai előírások szerinti elkészítése a konyhafőnök iránymutatásai alapján,

-          az elkészített ételek adagolása, tálalása,

-          a konyhai gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása,

-          a munkaterületek, hűtőterek és a munkaeszközök tisztán tartása.

 

Elvárások:

-          szakirányú végzettség,

-          legalább 3 év munkatapasztalat,

-          igényesség a munkavégzésre, személyi higiéniára,

-          csapatban való együttműködési készség.

 

Előnyt jelent: közétkeztetésben szerzett munkatapasztalat.

 

Amit kínálunk:

-          kiszámítható munkaidőt: egy műszakos munkarendben, naponta 05.00-13.30 között,

-          felelősségteljes munkát egy hazai vállalatnál,

-          stabil jövedelmet és egyéb juttatásokat.