A munkavégzés helye:
Debrecen
Jelentkezési határidő:
2019-03-31

szakács

Feladatok:

·       a kijelölt ételek anyaghányad és technológiai előírások szerinti elkészítése a konyhafőnök iránymutatásai alapján,

·       az elkészített ételek adagolása, tálalása,

·       a konyhai gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása,

·       a munkaterületek, hűtőterek és a munkaeszközök tisztán tartása.

 

Elvárások:

·       szakirányú végzettség,

·       legalább 3 év munkatapasztalat,

·       igényesség a munkavégzésre, személyi higiéniára,

·       csapatban való együttműködési készség.

 

Előnyt jelent:

·       közétkeztetésben szerzett munkatapasztalat.

 

Amit kínálunk:

·       kiszámítható munkaidőt: egy műszakos munkarendben, naponta 05.00-13.30 között,

·       felelősségteljes munkát egy hazai vállalatnál,

·       stabil jövedelmet és egyéb juttatásokat.