A munkavégzés helye:
Budapest-Kamaraerdő
Jelentkezési határidő:
2018-05-29

diétás szakács

Feladatok:

·         napi főzési rend megtervezése, kialakítása,

·         részvétel az alapanyagok kiválasztásában,

·         felelős munkavégzés a főzött ételek mennyiségének és minőségének tekintetében,

·         a tálalás pontos mennyiségi és minőségi elvégzése, valamint a tálalás felügyelete,

·         együttműködés a dietetikus tanácsadóval.

 

Elvárások:

·         szakirányú végzettség,

·         diétás szakács esetében szakirányú végzettség vagy 3 év munkatapasztalat diétás főzésben,

·         igényesség a munkára,

·         pontos, precíz munkavégzés,

·         nagyfokú stressztűrő képesség.

 

Amit kínálunk:

·         felelősségteljes, önálló munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,

·         modern munkakörnyezetet,

·         szakmai továbbképzési lehetőséget,

      versenyképes jövedelmet és juttatásokat.