A munkavégzés helye:
Budapest, 9. kerület
Jelentkezési határidő:
2018-12-31

diétás szakács

Feladatok:

·         napi főzési rend megtervezése, kialakítása,

·         részvétel az alapanyagok kiválasztásában,

·         felelős munkavégzés a főzött ételek mennyiségének és minőségének tekintetében,

·         a tálalás pontos mennyiségi és minőségi elvégzése, valamint a tálalás felügyelete,

·         együttműködés a dietetikus tanácsadóval.


Elvárások:

·         szakács végzettség és legalább 3 év munkatapasztalat diétás főzésben, szakmai tapasztalat hiányában feltétel a diétás szakács végzettség,

·         igényesség a munkára,

·         pontos, precíz munkavégzés,

·         nagyfokú stressztűrő képesség.


Amit kínálunk:

·         felelősségteljes, önálló munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,

·         modern munkakörnyezetet,

·         szakmai továbbképzési lehetőséget,

·         versenyképes jövedelmet és juttatásokat.