A Hungast Adatvédelmi Nyilatkozata

SZERZŐI JOGOK

A Hungast cégcsoport weboldala és annak tartalma a Hungast cégcsoport tulajdonát képezi és azt a szerzői jogi törvény, valamint nemzetközi megegyezések védik. A weboldal tartalmának (szövegének, képeinek, audio és videó fájljainak) nyilvános vagy kereskedelmi célra történő felhasználása, terjesztése, megváltoztatása vagy továbbítása kizárólag a Hungast cégcsoport Üzletfejlesztési részlegének írásos engedélyével történhet. A weboldal tartalmának vagy tartalma részeinek reprodukciója és felhasználása szigorúan tilos.

MÁRKAJELZÉS

A cégneveket, márkaneveket, szolgáltatási márkákat, márka neveket, logókat és ikonokat a márkatörvény védi. A weboldal nem tartalmaz semmilyen, az oldalon feltüntetett márkanév használatára feljogosító jelzést. A márkajelzések felhasználása csakis a Hungast cégcsoport vagy egy másik, márkajelzést feltüntető fél írásos engedélyével történhet.

A WWW.HUNGAST.HU OLDALRA VEZETŐ LINK FELTÉTELE

A Hungast weboldal engedélyezi a weboldalára vezető linkeket, amennyiben azok megfelelnek az alábbi elveknek:

  • a felhasználó által választott linket egy új, teljes méretű ablakban kell megjeleníteni, nem pedig a linket tartalmazó weboldal ablakán belül;
  • a weboldalra vezető link csak világos információt megjelenítő szöveges link lehet, azaz „A Hungast cégcsoport weboldala” vagy www.hungast.hu; és
  • a link megjelenése, elhelyezése és egyéb tulajdonságai nem tehetnek kárt a Hungast nevei és márkajelzései jó hírében. Ennek értelmében vitatható, pornográf vagy rasszista tartalmú weboldalaknak nem engedélyezzük, hogy a Hungast cégcsoport weboldalára vezető linket tegyenek fel oldalukra.

ADATVÉDELEM

Az online kitöltött dokumentumokban, személyre szabott szolgáltatásokon és egyéb kérdőíveken szereplő személyes adatok feldolgozása automatikus rendszerek által történik. Minden ilyen adatot bizalmasan kezelünk és minden ilyen adatot csakis a Hungast cégcsoport munkatársai és vállalati részlegei használhatnak fel. Az online nyomtatványokon kért információk egy része elengedhetetlen a feldolgozáshoz. Téves vagy hiánytalan információ nem kerül továbbításra a Hungast cégcsoporthoz.

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A weboldal teljes tartalma "ahogyan van", "ahogyan rendelkezésre áll" alapon értendő bármiféle explicit vagy implicit garancia nélkül, amelybe beleértendő például bármilyen megvásárolhatósági garancia, valamilyen célnak való megfelelés, pontosság illetve a jogtisztaság is. A Hungast cégcsoport nem garantálja a weboldalon keresztül elérhető tartalmak pontosságát, teljességét, aktualitását és megbízhatóságát sem. A felhasználók saját felelőssége az információk hitelességének igazolása. A weboldalt és annak tartalmát mindenki csakis saját felelősségére használhatja.

A Hungast cégcsoport fenntartja a weboldalon történő változtatás, javítás vagy tartalom-törlés jogát. A Hungast cégcsoport nem felelős semmilyen közvetlen, közvetett, véletlenszerű, következményszerű vagy speciális kárért, amely a weboldal használatához, az ahhoz való hozzáféréshez vagy ahhoz bármilyen módon köthető, legyen annak alapja szerződés, sérelem, hanyagság, szigorú felelősségvállalás vagy más egyéb dolog.

A www.hungast.hu weboldal linkjei olyan oldalakra is elirányíthatják a felhasználókat, melyek tartalmáért nem a Hungast cégcsoport felel. A Hungast cégcsoport nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalához linkkel kötött egy vagy több oldal tartalma okozta károkért. A felhasználók felelőssége, hogy biztosítsák, hogy a weboldalról elért tartalmak ne legyenek vírusosak.

A Hungast cégcsoport nem garantálja vagy jelenti ki, hogy weboldalának használata megszakítatlan vagy hibátlan és nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalhoz való kapcsolódásból fakadó károkért vagy bármilyen telekommunikációs hibáért.

A teljes adatkezelési nyilatkozatot elolvashatja itt.

A weblap tárhely szolgáltatója a https://tarhely.eu