2018
Nov08

A Hungast segíti az étkeztetésben dolgozó szakemberek képzését

Cégcsoportunk a Semmelweis Egyetemmel kötött együttműködése keretein belül vendégül látta a Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék mesterképzésében részt vevő, első éves hallgatóit.

Vendégeink egy teljes konyhabejárás keretein belül megismerhették a Hungast csoport egyik legnagyobb üzemét, amely ráadásul 70 féle diétás menüt is készít minden nap, így a modern közétkeztetés legnagyobb kihívását, a legkülönbözőbb diétás igények kiszolgálását is bemutatta számukra Végh Tamás, gasztronómiai igazgatónk.

Az üzemlátogatás után Enyedi Csaba, kommunikációs igazgatónk egy rövid előadás keretei között bemutatta a Hungast csoport korántsem egyszerű felépítését és működését, hogy a hallgatók is jobban átlássák mekkora felelősség, és mennyi munka jár azzal, hogy országszerte 200.000 fogyasztót ki tudjunk szolgálni minden nap, a lehető legjobb minőségben.

„Fontos, hogy az egyetem hallgatói testközelből láthattak egy napi szinten 4.500 adag ételt készítő konyhát, hiszen közülük nem mindenki foglalkozott táplálkozástudománnyal korábban, vannak akik más terület megismerése után választották a mi szakmánkat mesterképzésen. Az ő számukra hatalmas újdonságot jelentett egy ilyen nagy, modern és jól felszerelt konyha megismerése, ami reméljük, hogy sokat segít majd nekik a tanulmányaik során.” – tette hozzá dietetikusunk, Fagyas Fanni, aki végigkísérte egykori iskolájának hallgatóit ezen a szakmai napon.