Befizetési, lemondási lehetőségek
A Hungast cégcsoport szolgáltatási területein az alábbi intézmények, szervezetek működnek közre az étkezési befizetések és lemondása ügyintézésében.
Diétás étlapok rendelkezésre bocsátása
Kérdés: "Tisztelt Hungast! Kérem, szíveskedjenek feltölteni honlapjukra a diétások étrendjét is. Üdvözlettel: Berta:"
REPETA – biztonságos műanyag tányérok
Kérdés: "Tisztelt Hungast! Gyermekem iskolájában a napokban kerültek lecserélésre a porcelán tányérok műanyag tányérokra. Az után érdeklődöm, hogy ezek az edények biztonságosak? Nem oldódik ki káros anyag a gyerekek ételeibe? Megnyugtató válaszukat várva Üdvözlettel: Andrea:"
Álláslehetőségek a Hungastnál
Ajánlott munkalehetőségeinkről bővebb információt a munkakör megnevezésére kattintva találsz. Amennyiben az adott munkakörre e-mailben szeretnél pályázni, a levél tárgysorában mindenképp szerepeltesd a megpályázott munkakört.
„Anya, ilyet csinálj!”
Kérdés: "Tisztelt Végh Úr! Nagy örömmel hallottam a lányomtól, hogy az iskolában milyen finom ebéd volt."Anya ilyet csinálj! "-mondta. Mivel elég érdekesen mondta el, hogy mi is volt az, megnéztem az étlapjukon, és nagy örömömre láttam, hogy a recept is fent van. Legalább is * és sárgán ezt jelzi, de a recept sehol. Miért van ez? A nevezett étel, gyros friss zöldségekkel, pirított burgonya. Megkaphatnám esetleg a receptet? Mert ugyan ismerem a gyrost és csináltam is már, kerestem képeket is róla, de a Lányom szerint nem ilyen volt. Köszönettel:K. K."
Zellerre allergiás gyermek diéta igénye
Kérdés: "Tisztelt Végh Tamás! Gyermekem a Cseresznyevirág Óvodába jár. Kiderült, hogy allergiás a zellerre és a mogyoróra (a testhajlatokban elváltozás). Tanácsot kérnék, hogy válasszuk-e a diétás étrendet vagy maradjunk a normál menünél, figyelve a zelleres, mogyorós ételekre? Feltűnt az étlapon, hogy olyan ételeknél is fel van tüntetve a zeller, ahol nem indokolt (pl.: 3. hét kedd tízórai -> Banános túrókrém allergén: zeller; vagy csütörtök uzsonna -> Rántotthusis zsömle allergén: zeller? Válaszát várva. Köszönettel: Anna:"