Önmagukat hűthetik a jövőben a dobozos italok
A nyári hónapokban nem könnyű egy utazás során olyan innivalót magunkkal vinni, ami valóban hűsítő lehet, ha nem tudjuk hűtve tárolni, erre a problémára kínál megoldást a Joseph Company International legújabb fejlesztése.
Menza másként, avagy így esznek a diákok a Harvardon
A világ talán leghíresebb egyetemén nem csak a hallgatókkal szembeni elvárások, és a tandíjak magasak, hanem az ételek minősége is, ráadásul az is fontos szempont, hogy környékbeli termelőktől származzanak a finomabbnál finomabb alapanyagok.
Felére csökken az üdítőitalok cukortartalma
Az egészséges életmód jegyében, új receptúrákkal, vagy teljesen új termékek bevezetésével tervezik elérni az üdítőital-gyártók, hogy 2020-ra megfelezzék a tíz évvel korábbi felhasznált cukormennyiséget.
Sokkal több halat kellene fogyasztanunk!
Magyarországon egykor nagy hagyománya volt a halfogyasztásnak, mára azonban messze elmaradunk az Európai Unió átlagától, ami nem csak a kereskedőknek rossz hír, hanem minden fogyasztónak is, hiszen a megfelelő mennyiségű halfogyasztás hozzájárul többek között a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez is.
Helyi pékárut kapnak a Hungasttól a baranyaiak
A Hungast Mecsek Kft. kizárólagos szerződést kötött a Pécsváradi Aranycipó Kft-vel, így az étkeztető-óriás pécsi, és környékbeli területein mostantól minden pékárut a több mint negyed évszázados tapasztalattal rendelkező üzem biztosít majd.
Sporttörténelmet írt a Hungast-Haladás
A szombathelyi röplabdás lányok két szezon alatt két feljutást is ünnepelhettek, hiszen az NB II-es bajnoki cím megszerzése után az NB I-ben is olyan teljesítményt nyújtottak, amivel kivívták a legfelsőbb osztályban, az Extraligában való szereplés jogát.