Tájékoztatás a koronavírus terjedésének megakadályozásáról tett intézkedéseinkről
Az ország piacvezető közétkeztetőjeként a "szürke" hétköznapokban is nagyon szigorú szabályozások, előírások között végezzük a munkánkat.
Praktikák az otthoni élelmiszerpazarlás ellen
Ha csökkenteni akarjuk a kukába kerülő ételmennyiséget, akkor újra kell gondolnunk a vásárlás, a főzés és az étkezés szentháromságát.
Szívünk ellenségei: rágcsálnivalók és üdítőitalok
Egészségtelenné teszik a szívet az úgynevezett ultrafeldolgozott élelmiszerek.
Hal: a mediterrán étrend egyik titka
A mediterrán diéta jótékony hatásait szinte mindenki ismeri, és sokan követik is javaslatait, azonban a hal valahogy nem lopta be magát a szívekbe.
Négy új Szupermenzával gazdagodott az ország
Hatalmas érdeklődéssel fogadták a gyerekek a legújabb, Budapest XVIII. kerületi, szekszárdi, valamint a szombathelyi teljesen átalakított iskolai éttermeket. A fejlesztéseknek köszönhetően modern étkezési környezet áll a kis vendégek rendelkezésére, valamint a legkorszerűbb eszközpark teszi lehetővé a gyors, szakszerű ételkészítést és kiszolgálást.
A nagyszemű békás autó lett a gyerekek kedvence
A környezetvédelem, a fenntartható működés és a társadalmi felelősségvállalás hármasa mindig kiemelt szerepet töltött be a Hungast Csoport mindennapjaiban. A cégcsoport mostantól még magasabb fokozatba kapcsol, hogy intézkedéseik teljes összhangban segíthessék elő jövőorientált törekvéseik megvalósítását.