Különleges halászlé karácsonyra
Nincs benne szálka, a leve sűrű és finom, a hallében pedig nem halszeletek, hanem különleges halgombócok vannak. Szabó László, egyik vezető séfünk mutatta meg az origo.hu kamerája előtt, hogyan kell elkészíteni ezt a karácsonyi levest.
A Hungast kiérdemelte a Magyar Szolgáltatás védjegyet
A Hungast cégcsoport része annak a szűk, mindössze 10 tagot számláló elitnek, akik elnyerték a Magyar Szolgáltatás védjegy használatát a Magyar Termék eredetjelölések közül a teljes szolgáltatásuk vonatkozásában!
Burgonya konferencia a NÉBIH szervezésében
NEM MINDEGY, HOGY MILYEN KRUMPLI KERÜL A FAZEKUNKBA- A TUDATOS VÁLASZTÁS A KERESKEDŐ ÉS A VÁSÁRLÓ SZEMPONTJÁBÓL IS ELŐNYÖS LENNE
Három új taggal bővült a HAMM programunk, és a Magyar Szolgáltatás védjegyet is elnyertük
Három újabb cég csatlakozott a Hungast csoport által elindított Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán – vagyis a HAMM - programhoz. Mostantól a Detki Keksz, a Szobi Italgyártó és a Sole-Mizo tejipari vállalat is partnere a HAMM-programnak – a Gyermelyi és az Univer után, amelyek már régebb óta a program partnerei. A Hungast mindig is igyekezett magyar alapanyagokat felhasználni – azt a célt tűzték ki, hogy amit csak lehet, magyar termelőktől, magyar gyártóktól szerezzenek be.
A Hungast segíti az étkeztetésben dolgozó szakemberek képzését
Cégcsoportunk a Semmelweis Egyetemmel kötött együttműködése keretein belül vendégül látta a Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék mesterképzésében részt vevő, első éves hallgatóit.
Zöldnek lenni jó!
A Hungast csoport a környezettudatosság jegyében három teljesen elektromos meghajtású autóval bővítette flottáját.