A Hungast segíti az étkeztetésben dolgozó szakemberek képzését
Cégcsoportunk a Semmelweis Egyetemmel kötött együttműködése keretein belül vendégül látta a Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék mesterképzésében részt vevő, első éves hallgatóit.
Zöldnek lenni jó!
A Hungast csoport a környezettudatosság jegyében három teljesen elektromos meghajtású autóval bővítette flottáját.
Így készül az átlagosnál egészségesebb rántott hús a konyháinkon
Az origo.hu stábja meglátogatta az egyik budapesti konyhánkat, amelyben napi szinten 4500 adag ételt készítünk. A videóban megszólal Végh Tamás, gasztronómiai-, valamint Enyedi Csaba kommunikációs igazgatónk is.
Megújul a Hungast-Haladás kerete az Extraligás szezonra
A szombathelyi röpis lányok a klub történetének legnagyobb sikerét érték el azzal, hogy feljutottak a legjobb hat magyar női röplabdacsapatot tömörítő Extraligába, de hogy meg is ragadjanak az elitben, ahhoz ismét nagyon jó szezont kell futniuk.
Helyi pékárut kapnak a Hungasttól a baranyaiak
A Hungast Mecsek Kft. kizárólagos szerződést kötött a Pécsváradi Aranycipó Kft-vel, így az étkeztető-óriás pécsi, és környékbeli területein mostantól minden pékárut a több mint negyed évszázados tapasztalattal rendelkező üzem biztosít majd.
Sporttörténelmet írt a Hungast-Haladás
A szombathelyi röplabdás lányok két szezon alatt két feljutást is ünnepelhettek, hiszen az NB II-es bajnoki cím megszerzése után az NB I-ben is olyan teljesítményt nyújtottak, amivel kivívták a legfelsőbb osztályban, az Extraligában való szereplés jogát.